Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

A Férfi halála

Ars Poetica

2015. augusztus 12. - expressmen

 

Önmeghatározás:

Kik vagyunk mi? : Férfiak

Mit akarunk?: Szabadságot

Mikor akarjuk?: Mikor is lesz egy szabad délutánom drágám?... Jaj bocsánat nem úgy értettem, hogy mikor, hanem szeretnék majd egyet sétálni. Nem, nem haragszom, csak... Értem értem, megyünk most hétvégén a barátnődhöz, nem azt akarom lemondani hanem... Nincs vele semmi bajom, igen jófej a pasija is csak...

LEHET KIBASZOTT 3 SZABAD ÓRÁM MAGAMRA ANÉLKÜL HOGY MEG KÉNE MAGYARÁZNOM MIÉRT?!

 

A blogban olyan technikákat, élethelyzeteket elemzünk, amikkel minden Férfi nap-mint-nap találkozik. Bevallottan a legtöbb cikk a nőkről fog szólni. Ez a blog Férfiaktól Férfiaknak juttat el egy olyan tudást, ami által nem mi állunk a "sarokba". Nem mi fogunk bocsánatot kérni és nem lesz több olyan elbaszott program amit soha nem akartunk, nem is élvezzük, és értelme sincs de magunk sem tudjuk miért, csináljuk. 

Lesz még szó általános ismeretekről, apró trükkökről a világgal szemben. Néhány gúnyos cikk a feminácikról, reagálás a hétköznapok eseményeire. 

A blogon megjelenhetnek vendégszerzők, de ők kivétel nélkül Férfiak. Magunk között vagyunk. Legfeljebb kezdetben inkognitó módban fogod olvasni a blogot, hogy a nőd ne balhézzon. Aztán verbálisan szájonvágod és onnantól szabad leszel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr727700792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása