Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

A legvonzóbb férfi

aki a nő értékét növeli

2015. augusztus 13. - expressmen

Az első kettő alcím elég ijesztő lett. Miért is kell nekünk gyerekekkel foglalkozni? Őket számításba venni? Mi nagyon sokáig nem akarunk gyereket, arra van a fogamzásgátlás! Sőt, manapság sok nő szintén nem akar gyereket. Ez így van. De sajnos mivel még nem sikerült legyőzni az ösztöneinket, nagyon sokminden onnan ered.

Van azonban a párkeresésnek egy olyan eleme, amit már emberként adtunk hozzá. A nő értéke. Alpári leszek. Mert jólesik. 

1-es számú nő: valami gyári munkás felesége, ő is gyári munkás. Vagy közmunkás, ahogy jólesik. Alig keres pénzt, a munka után fennmaradó idejét gyerekneveléssel, takarítással tölti. Sportra és egészséges ételekre sem ideje sem pénze sem igénye nincs. 40-50 éves korára egy fáradt kövér csúnya néni lesz belőle. A párja már rég nem kívánja, úgyhogy még be is savanyodik. Igazából semmi izgalmas nem történik vele, talán egy kis humora még marad régről. Jó eséllyel az sem. Kívánatos? Na ne vicceljünk... És ezt a nőt tartod te el, vele kelsz-fekszel... 

2-es számú nő: valami milliárdos felesége. Nem dolgozik, előtte sem dolgozott. A napját többnyire azzal tölti, hogy sportol, olvasgat, vásárolgat. Egészségesen táplálkozik, vigyáz az alakjára. Ha a mellei megereszkednek, megcsináltatja. Ha az alakja nem tökéletes, addig nem nyugszik míg az nem lesz. Ha ráncos lesz, kivasaltatja mindenét, meg sminkeli ahol csak éri. Tudja, hogy ez az egyetlen érték aminek birtokában van. Ezért tartják. Egy ilyen nő még 40-50 évesen is kívánatos, mondhatni szép. Az értéke már nem annyi mint húsz évesen, de még mindig kívánja a párja. Nem poénból fizeti az egyre emelkedő szépészeti beavatkozásokat ugye...

Tegyük fel, hogy mindkét nőt -ismeretlen okból- otthagyja a párja. Az első nő jó eséllyel örökre egyedül marad, belekerül egy adósságspirálba és valamikor majd meghal nyugdíjas évei végén a legkisebb változás nélkül. A második nő -igazi golddigger- keres a társaságában egy olyan idiótát aki továbbra is eltartja, lehetőleg még magasabb szinten. 

Innen ered az, hogy látsz kövér lányokat topban. Kibuggyan belőle a háj, majdnem lehányod, de ő hisz magában. Jön szembe egy kis hóember és ki van festve mint az állat. Próbálja kihozni a legjobbat magából. Hazaviszel egy csajt a diszkóból, leveszed a melltartóját és olyan mint mikor azt hiszed a boltban a nagyobb chipsről hogy több van benne, pedig csak jobban tele van levegővel... Nyilván mi is többnek akarunk látszani sokszor, de soha nem fogjuk megérteni hogy mennyivel magasabb szinten művelik ezt a nők. 

No de nézzük a nő értékét egy kicsit kevésbé elvakult módon. 

Példa: Van egy szép Opel Insigniád. Meg tudtad venni hitel nélkül, nem borította meg a családi költségvetést. Nem is fog tönkremenni egy ideig, hisz garanciális. Jó döntés volt. Bulit rendez a nőd, meghívja a barátnőit. Nyilván minden csaj sokat készülődik, a srácok pedig szépen lemossák a kocsit. Ugyeugye... Beáll mindenki a parkolóba, a csajok elvonulnak, ti beszélgettek kicsit. Megakad a szemed egy MBW X5 ön. Mivel értesz hozzá, látod hogy kb négy éves, és az új rendszámból eséllyel tippelhetsz hogy lerúgott Német import. A tiednek pont a felébe kerülhetett. Elmennek a vendégek, jön a kiértékelés. A nőd félszegen megjegyzi: láttad az XY MBW-jét? Hozzáteszi még, hogy a másik barátnője nem Horvátországban volt nyaralni mint ti, hanem Egyiptomban. A harmadik pedig most kapott egy cuki kis piros autót. 

Kicsit füstöl a fejed, mert tudod, ezt így mind, egyszerre nem tudod megvalósítani. a BMW egy pénztemető ennyi idősen, de simán megvehetted volna azt. Maradt volna a nyaralásra és még kapott volna egy kis piros autót is. Ti lennétek a legmenőbbek, és tündökölhetett volna a barátnői előtt. Nem, ő nem olyan. De azért jólesik ugye. Így minden srác téged hallgatna otthon a nőjétől. És rólad álmodnának néha. Neked pedig borulna a családi költségvetés félévente. A nőd hisztizne, a többi csaj meg irigykedne. Érdekes lenne mérlegre tenni...

Nyaralás: mindig kritikus pont. Ha elmentek, jön az egymillió kép, hadd lássa mindenki. A nyaralás fele erről fog szólni. Meg 0-24 ben kéznél leszel, és elő is fog venni. Mit bámultad azt a kurvát a strandon? Miért iszol minden nap? Jaj kövér vagyok ebben a bikiniben? Azt fogod érezni hogy élete legszarabb nyaralása. Aztán majd a barátnőinek elmeséli hogy milyen tökéletes volt. 

Tanulság: A nők NEM azért sminkelik magukat, hogy neked tetsszenek. Kurvára naív vagy ha  ezt hiszed. Azt még kevésbé hidd el, hogy "magának akar tetszeni". Sokszor ez a válasz ugyanis. A többi nőnek akar tetszeni, őket akarja felülmúlni. Egymillió olyan részletre odafigyelnek amit mi soha nem vennénk észre. Egyik nőmnél elmentem zuhanyozni és nem találtam egy kibaszott tusfürdőt a legalább 50-60 féle valami között. A másik nőm meg hajvéget egyenesített félóráig. Nyilván különbség nem volt, egy előtte utána kép eléggé összezavarta volna szerintem még őt is. De hisznek benne. Ez van. 

A nők NEM azért várják el, hogy jó helyre menjetek, jó autód legyen, jól nézz ki, mert neki feltétlen szüksége van rá. Tündökölni akar, mint valami hercegnő, akinek nevelték. 

Ezért jogosnak érzi, hogy növeld az értékét. Ékszerekkel, szép ruhákkal, jó háttérrel. Így ő mindig értékes marad számodra. Amikor áldozatokat vár tőled, igazából nem az kell neki amit megkap, hanem arra kíváncsi, hogy mekkora áldozatot vagy hajlandó hozni érte.

MINÉL NAGYOBB ÁLDOZATOT HOZOL ÉRTE, ANNÁL KEVÉSBÉ FOG BECSÜLNI, DE ANNÁL INKÁBB KITART MELLETTED. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr637703630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása