Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

A nő megszerzése

2015. augusztus 13. - expressmen

A Férfiak és nők közti alapvető különbség egészen az őskorig nyúlik vissza. Játszhatunk emberesdit, de alapvetően ugyanúgy állatok vagyunk mint a kutyák, majmok és egyéb gerincesek(?). Talán annyi a különbség, hogy mivel mi fejlettebb kommunikációra vagyunk képesek, ezért felépítünk egy álomvilágot és úgy csinálunk mintha nem állatok lennénk. Mégiscsak jobban néz ki így... 

Az álomvilág:

A gond akkor van, ha az álomvilágot komolyan vesszük. Gondolkodtál már azon, hogy megnézed a Balu Kapitány Kalandjait és elhiszed hogy tényleg egy repülő medve ment meg mindenkit? Azért ha baj van, a rendőrt hívod nem?... Vagy megoldod magad.  

Ha ez így van, akkor miért fogadod el a Disney által kreált maszlagot? A Herceg szerelmes lesz a Hercegnőbe, sok áldozatot hozva megmenti (sokat énekelnek meg táncolnak közben mert az biztos jó valakinek) a hercegnő pedig igent mond az elé térdelő Hercegnek. Majd boldogan élnek, örökké. Trú láv sztori ami veled is megtörténhet? A NAGY LÓFASZT.

A valóság:

Nem vagy Herceg. Soha nem is voltál. Talán van egy Opeled, esetleg egy szolgálati Audid. Ha buszbérleted van vagy biciklid, már olyan hátrányból indulsz, hogy meg se látod a jó nőket. Egy fesztiválon, kipattintva még tudsz kaszálni egy jó dumával. De egy jó nőt megszerezni és megtartani a való életben esélyed sincs. 

De tegyük fel, hogy van egy kis pénzed. Kialakulhat a kapcsolat. A nő akit te hercegnőként kezelsz pedig egy utolsó kurva. Igen, tudom, ő nem olyan. Ő más... és az a tény hogy előtted ötvenen megdugták igazából nem létezik, mert egy utolsó paraszt vagy ha ezt felhozod. Különbenis, te hány csajt dugtál meg? És biztos még őt szereted. Máris te állsz a sarokban.

Ha elé térdelsz, biztosan jönnek az örömkönnyek, jobban fog kinézni mint egy Disney-filmben. De mit is jelent ez valójában? Mit jelent az, ha letérdelsz és átnyújtod a gyűrűt? Vesztettél. Ezt jelenti. 

Képzeld el, hogy jön a betörő a házadba. Kezedben a konyhakés, te elétérdelsz és odaadod neki ahelyett hogy belevágnád a fejébe. Na pont ezt csinálod amikor átnyújtod a gyűrűt.

A valóság és az álomvilág közti különbség:

A hímek célja, hogy minél több nőstényt termékenyítsenek meg. A nőstények célja, hogy a számára elérhető leg optimálisabb hímet válassza. 

Na de mitől optimális egy hím? Ez az a tipikus dolog ami a nőknél egy meghatározhatatlan maszlag, mint a fejükben létező legtöbb gondolat. De a maszlag három dologból táplálkozik:

- erős utódokat hoz létre

- az utódok felnevelése szempontjából a lehető legjobb

- az emberi hozzáadott érték: a nő értékét növeli

 

A következő bejegyzésekben ezt a három pontot fogom kifejteni

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr587702884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása