Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

A legvonzóbb férfi

aki erős utódokat biztosíthat

2015. augusztus 13. - expressmen

Az erős utódok genetikailag fontosak az emberiség számára. Ezért ha egy rohadt kis gnóm vagy, nehezebb pályán indulsz. Kivéve  ha Ferrariban nyomorogsz.

Amikor megközelítesz egy nőt, valahol tudat alatt és tudatosan is felmér téged. Külsőleg és belsőleg egyaránt. Összegzi az információt amivel rendelkezik rólad. 

Külső:

- a tartásod, arcod, izmaid, kezed ( ugye nem rágod a körmöd?...) 

- a ruhád: stílusa, márkája, hogy áll rajtad

- kiegészítők: óra, telefon, gyűrű, fülbevaló/piercing/tetoválás

Belső:

- a státuszod: jelenthet pénzt és vagy pozíciót. Egy zenész nem feltélten keres sokat, de nagyon szem előtt van, ez kompenzálhat. Ugyanígy egy nevesebb oktató vagy művész esetében. 

- férfiasság: a határozottságod, könnyen hozod meg a döntéseidet, mások felett állsz tudatilag is. Ne keverd össze a beképzeltséggel. Egyszerűen csak tudod, hogy te mindent meg tudsz oldani és jobb vagy mint mások. 

- megbízhatóság: ha köztudott rólad hogy minden este kurvázol és az elmúlt fél évben volt tíz barátnőd, akkor sok csajt elbuksz. Ha köztudott, hogy hosszútávú kapcsolataid vannak, ahol jól bántál a nőddel, mindenképp egy nagyon nagy pozitívum

- figyelmesség: LOL. Ezt szokták első helyre tenni, de ez óriási csapda. A mai emancipált nőre nem fogod tudni minden téren ráerőltetni az akaratod, de úgy kell tenned, mintha érdekelne a véleménye. Sőt, néha látványosan el kell fogadni a véleményét. De ha azt csinálod amit ő szeretne akkor buktad az egészet. 

Példa: tudod, hogy szereti a Milkacsokit és tetszett neki a Titanic. Veszel egy Cadburyt mert az hasonlít a Milkára de szerinted finomabb. Elviszed a Viharszigetre mert az is Dicaprio film ( te meg nem hánysz tőle).  Ezt nyilván ecseteled is neki. Sokkal többre fogja értékelni, mintha elmentek a Titanicra és vennél neki Milkacsokit. Egyébként is, főleg az elején NE menjetek romantikus filmre, feszengés lesz belőle. Meg nem is szereted. Menjetek horrora, mert ott sokkal kevesebb gátlást kell lekűzdenie hogy hozzádbújjon ( ááá félek) mint amikor izomból smárolnak a filmben és mindketten feszengtek. 

Összegzés:

Felsoroltam sok pontot a sikerhez. Ha mindegyikkel rendelkeznél, nem olvasnád amit írok hanem épp a nődet dugnád. Vagy az egyik nődet. Nyilván nem lehet mindenkinek Ferrarija és előfordulnak balesetek hírnév terén is. A lényeg, hogy törekedj minél több pontot beikszelni. Hidd el, ha már a felét teljesíted, kitűnsz a többiek közül. És a kezedben a kulcs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr27702948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása