Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

Rendet!

2015. augusztus 13. - expressmen

Észrevetted, hogy az Ars Poetica után mindjárt a nők igényeivel kezdtem foglalkozni? Hogyan-miként lehet őket megszerezni, megtartani. Hogy léphetünk előre, hogy lehet jobb nőt szerezni, stb stb. 

Nem azzal, hogy miként lehetnél boldog. Pedig ez a legfontosabb. Ügyes rendszer. 

Felkelsz-> dolgozol-> a pénzedet a nődre költöd-> alszol = nem vagy boldog

Alternatíva:

Felkelsz-> dolgozol-> a pénzedet a hobbidra költöd-> alszol = nem vagy boldog

 Az ember társas lény. Megfogadhatod, hogy nem kell nő, de igenis kell. Hiányozni fog. Ha sokáig vagy egyedül, már nem fogsz emlékezni mi hiányzik, de attól még hiányozni fog. Ha viszont csak a nővel foglalkozol, elmarad az életed. 

Megoldás: Egyensúly

Egyensúly úgy lesz, ha nem érzed áldozatnak amit adsz, ő pedig elegendőnek érzi azt amit adsz. Szabadidőt, pénzt, figyelmet. Nagyon fontos a kommunikáció. Hogy ő fogadja el a döntéseidet, te pedig a problémát tudd megoldani, és a probléma megoldására koncentrálj. 

Példa: Simpson család. Vesznek egy új autót, Marge-nál valahogy nem indul, lerobban, büdös, minden baja van vele. De akárhánykor szervízre vitték, mégsem volt semmi baja.  Az autókereskedő jó megérzéssel rákérdez: nincs valami baja az autóval esetleg érzelmi alapon?! Nincs. Majd rájön, mert eddig benne sem fogalmazódott meg: Nem fér be az autóba még egy gyerek, ő pedig gyereket szeretne. Mindezt egy kibaszott új autó vásárlása UTÁN találta ki. Ezért fontos, hogy megpróbáld feltárni a problémát. Sokszor ő sem tudja, de rengeteget hisztizik majd mindenen ,mire rájön. Sokszor a nők azért hisztiznek mert el akarnak érni valamit. Sokszor ők sem tudják miért, csak úgy jön. 

Hiszti = Kiabálás

A kiabálás és hisztizés a kommunikáció egy unintelligens, agresszív formája. Nem sokat lehet elérni egyikkel sem. Érdekes módon, a kiabálás lassan átcsúszik a társadalmilag nem elfogadott kategóriába, a hisztizés (érzelmi zsalorlás...) pedig teljesen elfogadott lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr27703738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása