Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

Csajozás

Amikor a béka bent van a tóban, kifele vágyódik. Amikor kint van, befele vágyódik

2015. augusztus 17. - expressmen

Ha épp nincs barátnőd, több dolgot tehetsz:

- meggyőzöd magad, hogy nem is kell

- szeretnél egyet, de gőzöd sincs hogyan

- épp folyamatban van

 

Egy-egy nagyobb szakítás után sokszor úgy érezzük, menjen minden nő a picsába. Valóban, egy kapcsolatot meg kell gyászolni, különben kettőt fogsz. Kell egy kis idő, amíg elfelejted az előző nőd által okozott frusztrációkat. Találkozol az összes barátoddal, akikre nem értél rá. Megcsinálod az összes hülyeséget, amit jólneveltségből nem tettél. Mindezeknek a végén átgondolod - immár tiszta fejjel- hogy mit szúrtál el az előző kapcsolatban és mit kéne másképp tenned. Fontos, hogy ne dacosan, hanem előremutatóan dönts. 

Példa: A  volt nőd borzasztó trehány volt. Hívd hát meg a következőt magadhoz és nézd meg, elkezd e pakolászni az üresjáratok alatt. Ha igen, nyertél. Ha nem, kérd meg rá és figyeld a reakcióit. Ha szívesen teszi, akkor esélyes, hogy jól választottál. Ha felhoz valami hülye feminista dumát akkor dobd ki. Azonnal. Most még könnyű. Amit ne tegyél semmiképpen sem, hogy elkezdesz bármelyik nőnek panaszkodni az előző nőd trehányságáról. Ugyanis aki be akar majd vágódni, a nagy pillanatig oda fog figyelni erre és minden csillogni fog a lakásodban. De csak addig. Arra vagy kíváncsi, hogy magától megcsinálja-e. Nem akarsz többet ezen harcolni...

A jó nő megszerzése:

Hiába győzködöd magad, hogy nem kell, egy idő után elkezdesz idiótán viselkedni. Nem lesz önbizalmad. Sajnos kell a nő az ember életébe. Ez ilyen. Genetikailag. Jobb lenne ha nem kéne, de ha már kell, válasszuk a legjobbat! 

Az előző cikkekben már elemeztem, hogy mitől leszel a leginkább partiképes. Addig rendben is van, hogy ülsz a szobában a laptopod előtt, tök partiképes vagy, olvasod a soraimat, de attól nem lesz nőd! Elolvasod a Velveten a hisztis kommenteket. Mindenki nyavalyog, hogy ilyen jó nő meg olyan jó faszi vagyok, mégsem repül bele a sültgalamb a számba, sőt, nem termett punci az ölemben reggelre. Hát bazmeg tényleg nem. Mert nem így működik.

Nézzük át a szokásosan elkövetett hibákat, a végén pedig adok pár működő tippet:

- buli: jól berúgsz, a nők is. Két opció van, ha így sem tudsz hazavinni egyet, a csajozási technikáddal van baj. Menj el valami PUA képzésre, az segít. De később majd adok tippeket én is. Ha hazaviszed, megdugod, reggel megkérdezheted hogy lesz e a nőd. Eséllyel mond igent. De gondold át: eszedbe fog jutni valaha, hogy ezt előtted hányan játszották el a varázskérdés nélkül? Ha nem zavar, akkor ez a jó és a legegyszerűbb megoldás. Én ezt nem szeretem. Ízlések és pofonok, ugye

- friendzone: mindenki körül vannak lányok. Lehetsz a jófej, aki segít neki. Segít költözni, simogatja a buksiját ha kidobta a pasija, elviszed vásárolni ha esik az eső. És reméled, hogy majd egyszer ez megváltozik. Hát kurvára nem fog. Ki akarna elbukni egy ilyen pincsit amíg egy igazi férfi dugja? Legyél inkább a férfi, ne a legjobb barát. Ennyi.

- összefutunk a boltban/buszon/istentudja hol: manapság sokan számolnak ezzel és próbálják a csajokat úton-útfélen felszedni. Lehet rá esélyed, ha jó a dumád. De általában elég csúnyán le fognak pattintani. Nem azért vannak ott, nem nyitottak rá és ami a legfontosabb: magas árat kérnek azért, hogy szóba álljon veled ilyen helyen. Nem ez a jó megoldás. Akkora hátránnyal indulsz a sok gyökér miatt, hogy bele sem érdemes kezdeni a versenybe. 

- facebook/tinder/badoo/társkereső: a helyzet hasonló. Balról jobbra soroltam az esélyeket. Facebookon az ismerős ismerősére még eséllyel ráírhatsz, és ha nem nyilvánvaló hogy meg akarod dugni, akkor egy kávéra még összeszeded. A Tinder/Badoo esélyes, ha jól tudsz írni. De van ennél jobb mód is. A társkereső meg tele van beképzelt picsákkal akik kiválóan el tudják játszani az anyaméh szerepét. Mindent tőled várnak hogy közel engedjenek. Szórakoztasd etesd itasd hogy leereszkedjen hozzád. Plusz még súlyosbítva van egy csomó aknával, mert rengeteg idióta miatt teljesen bizalmatlanok. Jogosan.

A jó út

nem megoldást írtam, hanem utat. Gondold át, milyen embert szeretnél magad mellé. Nem (csak) a mellméretére gondolok, hanem belsőleg. Mit szeressen, mit ne? Milyen legyen ő? Kocka, vagy imádjon túrázni? Ősfideszes vagy éljen a Kendermag egyesület? Közgazdász vagy bölcsész? Döntsd el előre és úgy keresgélj.  Számomra az is fontos, hogy a nőm hasonló társadalmi osztályból kerüljön ki. Nem akarok valami ordenáré picsát összeszedni aki viselkedni sem tud. Ugyanígy a sznob picsákat is elkerülöm, mert csak a baj van velük. 

Azt javaslom, gondold át, mik a hobbijaid. Nem az index olvasgatására gondolok ugye. Szeretsz futni, biciklizni, túrázni, kenuzni, szépíteni a környezetedet, sakkozni, fürdőbe járni, bármit. Vannak barátaid akik szintén szeretnek ilyeneket csinálni, hiszen valami összeköt titeket (remélhetőleg). 

Szervezz valamit! A csajok imádják az aktív srácokat. Hívd el a haverjaidat valami programra, egy két nő úgyis beesik. Hívj csajokat is. Nem egyet, többet is! Egy túrázáson totál nem azon fog aggódni hogy tuti fel akarják szedni és nem fog azon parázni hogy sok jó csaj lemossa a porondról. Szívesen eljön. De ugyanígy, más hobbik esetén is. Szereti azt csinálni, és örül neki hogy te is! Ennél jobb alap nincs. Ráadásul ha majd összejön a csaj, lesz közös programotok amit szívesen csináltok együtt! 

Mivel te vagy a szervező, egy picit több figyelmet kapsz majd. Figyelj oda, hogy ne parázd túl a szervezést. Ne vigyél oda három kiló szendvicset meg minden szart. Ha másokra is akarsz gondolni, vigyél Max egy félliteres vizet, egy csomag kekszet meg egy tizes csomag zsepit. Azzal minden épeszű igényt ki lehet elégíteni. 

Házibuli: sokan tartanak házibulit, sokszor ezek kulturáltabbak mint a diszkók. Nincs az a feszengős hangulat, sokkal több lehetőség van beszélgetni. Menj el ezekre bátran, de ne igyál sokat! Hidd el, nagyon jól fogsz járni pár óra múlva. Ott lesz pár csaj aki józan és te is! Örülni fognak neked, mint egy normális srácnak! Amikor a többség már megrogyott, alig lesz konkurenciád. Nem is kell innod a bátorsághoz, már akkora lépéssel vagy beljebb, hogy csak na. Térj rá a csajoknál a hobbijaikra, terveikre az életben, vágyaikra. Mesélj te is a tieidről! Kerüld el a szokásos ú de berúgtam a múlt héten szövegeket, tartsd meg a haveroknak. Imádni fognak!

Szervezetek: biciklisklub, egyetemi diákszervezet, értelmiségi klub, kártyagyűjtők, sakszakkör, főzzünk a csöviknek polgári egyesület, segítsük/utáljuk együtt a menekülteket fórum, ami jólesik. Menj el, légy aktív, szervezz programokat! Imádni fognak! 

Tüntetés: elég hülyén hangzik hogy két Orbán/Gyurcsány takarodj közben a csajok seggét pásztázod, és nem akarsz politikai fanatikus nőt sem. Hidd el, biztosannem! Na de tuti akarnak a környéken valami atomtemetőt építeni vagy nincs elég támogatás, esetleg a Kétfarkú Kutya Párt megint hülyéskedik. Találj valami nem aktuálpolitikai dolgot, olvass picit utána és kész. Ott egy célért van mindenki, szívesen beszélgetnek egymással. És hamar megkedvelik a hasonlóan gondolkozókat. Fontos, hogy ha mondjuk telibeszarod a környezetvédelmet, ne menj grínpísz tüntetésre, mert nem azt a típusú embert keresed! Igaz ez másra is. Gondold át mi fontos neked, és keress olyan témát!

Leírtam egy utat. Minél egyénibb módon csinálod meg a saját térképedet, annál inkább eléred a célt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr747711950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clfo 2015.08.17. 20:52:00

Ez kb. az utóbbi pár évben a legértelmesebb és leghasználhatóbb bejegyzés, amit olvastam a témában.

békaapu 2015.08.18. 17:37:46

Húsz éve kellett volna ezt olvasnom... vagyis akkor még nem hittem volna el.
(most meg hiába tudom hogy betűről betűre így van - kezdhetem újra)
Vagy jobb ha nem...
süti beállítások módosítása