Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

expressmen

expressmen

A legvonzóbb férfi

aki az utódok szempontjából a lehető legjobb választás

2015. augusztus 13. - expressmen

Az egyes bejegyzések elválaszthatatlanok egymástól. Az előző bejegyzésben ( http://expressmen.blog.hu/2015/08/13/eros_utodok ) kifejtettem, hogy ki tudja megszerezni a nőt. Sok tulajdonságra most csak utalni fogok, hiszen nem kell nagy varázslat a nők lenyűgözéséhez. Azok a tulajdonságok ide is tökéletesek. Most azokat a tulajdonságokat fogom ecsetelni, amik a jó nők megszerzését és leginkább a megtartását szolgálják.

Lehet, hogy a nő félre fog dugni (sőt, elég valószínű, hiába áltatod magad), de nem fog elmenni ha ezeket betartod. Sőt, amikor nem viselkedik megfelelően és te kötsz útilaput a talpa alá, irgalmatlan hisztit fog csapni és hónapokig ki lesz borulva. Mert bukta a főnyereményt.

Az utódok felnevelése szempontjából a Státusz a fontos. Elmondom mit jelent ez a valóságban:

- pénz: a háborúhoz három dolog kell. Pénz, Pénz, Pénz. A nőhöz is. Csak talán mégtöbb

- stabilitás: mindig legyen pénz. Ne rúgjanak ki, ne menjen csődbe a céged. De ha mégis így lesz, tudja-érezze azt, hogy te a szarból is tudsz várat építeni és ha a világ a feje tetejére áll, te akkor is megállod a helyed. 

- elismertség: mész a városban és mindenki köszön. Ha a nőd leesik a lépcsőn, akkor te telefonálsz egyet és a legjobb orvos már várja. Az étteremben elfelejtettél helyet foglalni, kint áll a sor. Neked még pont lesz egy kétszemélyes asztal. Ha csörög a telefonod, eldöntöd hogy felveszed-e és ráérsz másnap visszahívni. Ha  te telefonálsz, mások felveszik. Vagy nagyongyorsan visszahívnak. 

Miért fontos ez az utódok szempontjából? Mert stabilitást adsz. Mert megkerülhetetlen vagy. A nő életének szilárd pontja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://expressmen.blog.hu/api/trackback/id/tr167703192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása